top of page

Blue Hors Care 

blue horse c.jpeg

Blue Hors Care 

Den anerkjente stutteri -og treningsanlegget Blue Hors i Danmark har utviklet sin egen serie med pleieprodukter for hest og utstyr – Blue Hors Care – som i dag omfatter mer enn 70 forskjellige produkter. De utvikler og forbedrer produktene kontinuerlig og hvor de selv bruker produktene daglig og får testet  funksjonaliteten til produktene. Derfor har Blue Hors Care blitt en av de mest solgte seriene med pleieprodukter for hester i Danmark.

Stelle utstyr

I Groom Equipment-serien finner du alt du trenger for å rengjøre og pleie læret ditt. Blue Hors Care har et stort utvalg kvalitetsprodukter for lærpleie av hodelag, sal og ridestøvler. Er du den
grundige typen eller den som trenger en rask og enkel løsning? Serien har ulike produkter slik at alle behov kan dekkes og læret ditt kan pleies på best mulig måte.

Blue Hors Health Care - serie

I vår grønne Blue Hors Health Care-serie har de tenkt mye på hvordan de kan bidra til å øke hestenes velvære. De har dermed utviklet et stort antall produkter som skal bidra til å holde hestene på sitt beste.

- Når hestene våre har det bra, har vi det bra.

Fôrtilskudd

I fôrtilskuddsserie finner du kosttilskuddsprodukter som kan bidra til å optimalisere hestens generelle helse. I Feed Supplement-serien tilbyr vi produkter
som Elektrolytter, Psyllium, vitamin- og mineralblandinger samt immunforsterkere.

Strigle og pleieprodukter til hest

I Groom Horse-serien finner du alt du trenger til det daglige stellet av hesten din – og serien har selvfølgelig også produkter som hjelper deg med å få hesten til å skinne litt ekstra til utstillinger og konkurranser. I samarbeid med de ansatte i stallen på Blue Hors har de laget alle produktene de ikke kan leve uten, og enten det er til hovpleie, stell eller vask har serien et produkt som matcher behovet. Blue Hors utvikler hele tiden løsninger som skal gjøre hverdagen med hest litt enklere, uten at det går på bekostning av kvaliteten.

Stress og Energi supplementer

I Nerves & Energy Series presenterer de 8 fantastiske produkter, som alle har som formål å bidra til å stabilisere hestens energinivå. Det er viktig for alle hester å oppnå det optimale energinivået, både hvis de mangler energi, men absolutt også hvis de har for mye av det. En god balanse er superviktig for hestens velvære, både for hverdagen, men også til konkurranser og utstillinger.

bottom of page